Державна політика України у сфері європейської інтеграції: виклики в умовах повномасштабної війни - Вегера, Дар'я (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, основної частини (2 розділи, 6 підрозділів), висновків та списку використаних джерел. Обсяг роботи становить 68 сторінок, список використаних джерел складається з 134 позицій. Об’єктом дослідження є державна політика України у сфері європейської інтеграції. Предметом дослідження є виклики, з якими стикається державна політика України у сфері європейської інтеграції в умовах повномасштабної війни. Метою кваліфікаційної роботи є з’ясування викликів, які постають перед державною політикою України в умовах повномасштабної війни. За результатами дослідження з’ясовано основні виклики, які постали перед державною політикою України в сфері європейської інтеграції, а саме: продовження реформ в умовах повномасштабної війни та дії правового режиму воєнного стану; належна координація, узгодження та забезпечення безумовного виконання передвступної стратегії України; розбудова інституційної спроможності, повернення на порядок денний ЄС проблематики подальшого розширення. Отримані результати дослідження можуть бути використані в навчальному процесі у вищих навчальних закладах під час викладання європейських студій та інших суміжних навчальних дисциплін.
Keywords: євроінтеграція, політика ЄС, державна політика