Роль стейкхолдерів у системі забезпечення якості вищої освіти - Шевченко, Наталія Олександрівна; Хитько, Майя Миколаївна (НТУ ДП, 2019)
Проаналізовано поняття «стейкхолдер» та особливості поняття «стейкхолдери» освітніх програм ЗВО. Визначено необхідність процесу аналізу стейкхолдерів з метою оцінки іх впливу на успішність діяльності організації, а також специфіку побудови взаємовідносин закладу вищої освіти зі стейкхолдерами. На основі аналізу «Положення про стейкхолдерів освітніх програм» спеціальностей НТУ «Дніпровська політехніка» висвітлено вплив стейкхолдерів на якість освітніх програм.
THE ROLE OF STAKEHOLDERS IN THE QUALITY ASSURANCE SYSTEM OF HIGHER EDUCATION
Keywords: стейкхолдер; освітні програми ЗВО; образовательные программы ЗВО; аналіз стейкхолдерів; анализ стейкхолдеров; успішна діяльність організації; успешная деятельность организации