Технічний проект буріння експлуатаційної свердловини в умовах Семиренківського газоконденсатного родовища - Зінченко, Юлія (НТУ "Дніпровська політехніка", 2021)
Мета роботи - підвищення механічної швидкості буріння експлуатаційної свердловини в умовах Семеренківського газоконденсатного родовища, що досягається за рахунок вдосконалення технології буріння
Technical project for drilling a production well in terms of Semirenkivsky gas condensate deposit
Keywords: Спорудженн свердловин, ьехнологія буріння, кріплення свердловинн