Українська мова за професійним спрямуванням - Онищенко, Г. А.; Майборода, Н. Г.; Баранник, О. Ю.; Акастьолова, О. Г.; Степаненко, O. K.; Ганжа, С. А.; Тупиця, О. С. (Пороги, 2011)
Навчальний посібник укладений на основі діючої вузівської програми для студентів вищих навчальних закладів. Видання містить матеріали, що сприятимуть поліпшенню знань із таких розділів: законодавчі та нормативно- стильові основи професійного спілкування; професійна та наукова комунікація; ділові папери як засіб писемної професійної комунікації.
Keywords: українська мова; украинский язык