Аналіз показників гри жанру пошук предметів та оптимізація ігрових характеристик для підвищення платежів - П’ятоволенко, Олександр (My University, 2023)
Метою даної кваліфікаційної роботи є визначення закономірностей між двома класами платячих та неплатячих гравців та підбір стратегії оптимізації геймплейних механік для підвищення рівня платежів гравців.

Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що результати цього дослідження можуть послужити важливим джерелом інформації для розробників ігор, маркетологів та дослідників, що працюють у сфері відеоігор, а також для академічної спільноти, яка вивчає вплив ігор на суспільство та культуру.
В інформаційно–аналітичному розділі наведено аналіз об’єкту дослідження та ключових проблем на ньому. Поставлені задачі дослідження та обрано концепції їх розв’язання. У спеціальному розділі визначені основні відмінності між класами гравців, визначені нові ігрові налаштування. В результаті визначення налаштувань проведено A/Bтестування та зроблені висновки, щодо доцільності впровадження налаштувань для всіх гравців.
Keywords: оптимізація; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ