Комп’ютерна система компанії «RokSave» з детальною розробкою функціоналу та сервісів інтерактивного телеграм-боту - Силаков, Микита Вікторович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: комп’ютерна система управління Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Мета: розробка комп'ютерної системи для Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області. Основний акцент буде зроблено на детальному опрацюванні процесу побудови та налаштування корпоративної мережі, а також реалізації програмного забезпечення на мові програмування Python з використанням бази даних PostgreSQL
Keywords: корпоративна мережа, база даних, програмне забезпечення, безпека даних, надійність, інтеграція.