Визначення параметрів і розробка конструкції корінного валу багатоканатної піднімальної машини - Катрич Микола Дмитрийович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Катрича Миколи Дмитрийовича академічної групи 133-19-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є визначення параметрів та розробка конструкції корінного вала багатоканатної шахтної підіймальної машини відповідно до наданих технічних умов експлуатації.
Keywords: шахтна підіймальна машина; корінний вал; опорні вузли; скінчено-елементна модель; напружено-деформований стан