Категорії «процесуальний розсуд» та «добросовісність» в адміністративному судочинстві - Яцуба В. В. (НТУ «ДП», 2024)
Забезпечення реалізації принципу добросовісності є доволі новою проблематикою в сучасній юриспруденції, і здебільшого було предметом наукових пошуків у межах цивільно-правової науки та науки теорії держави та права
Keywords: «процесуальний розсуд»; «добросовісність»; адміністративнеу судочинство