Результати досліджень процесу буріння розвідувальної свердловини та рекомендації щодо проектування гідрогеологічної свердловини на ділянці Дніпровського району місто Вільногірськ - Шумов, А. С.; Нікітенко, В. С.; Судаков, А. К.; Расцвєтаєв, В. О. (My University, 2023)
Дослідницька робота була проведенана ділянці м. Вільногірськ, вул. Степова, буд. 12, Дніпровського району в умовах ТОВ Науково-виробниче підприємство «Дніпрогідрогеологія». Буріння здійснювалося буровою установкою УРБ-2,5А. Промивальна рідина свердловини – нормальний глинистий розчин. Конструкція свердловини одноступенева. Глибина розвідувальної свердловини - 118,65 м, діаметр буріння - 132,0 мм. Технологічні режими бурової установ
Keywords: процес буріння; проектування гідрогеологічної свердловини; проектування гідрогеологічної свердловини на ділянці Дніпровського району місто Вільногірськ