Побудова моделі трифазного асинхронного електродвигуна на основі експериментальних досліджень - Ткачов В. С.; Ужеловський А. В.; Ужеловський В. О.; Кравець Г. В. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Розробка шляхом імітаційного моделювання спрощеної моделі трифазного асинхронного короткозамкнутого двигуна з частотним керуванням, що дозволяє досліджувати динамічні властивості механічного обладнання та аналізувати роботу системи частотного електропривода в умовах різних експлуатаційних навантажень. Goal. The development of a simplified model of a three-phase asynchronous short-circuit motor with frequency control through imitation modeling.
Keywords: експериментальне дослідження; електропривод з частотним керуванням; регресійний аналіз; імітаційне моделювання; статистична залежність; динамічні характеристики; реактивний момент опору; experimental research; frequency-controlled electric drive; regression analysis; imitation modeling; statistical dependency; dynamic characteristics; reactive resistance torque