Здоров'язберігаючі технології у початковій школі - Сергієнко, Я. Л. (My University, 2013)
Мета сучасної школи - підготовка дітей до життя. Кожен учень має отримати під час навчання знання, що знадобляться йому в майбутньому житті. Здійснення означеної мети можливе за умови запровадження здоров’язберігаючої педагогіки.
Keywords: здоров'язберігаючі технології; сучасна школа; соціально-психологічні особливості; складова психічного здоров'я; здоровьесберегающие технологии; современная школа; социально-психологические особенности; составляющая психического здоровья