Ходюш, Олексій ВікторовичОлексій ВікторовичХодюш2022-07-202022-07-202021-06Ходюш О.В. Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром») /О.В.Ходюш. –Д.:НТУ «ДП», 2021.- 69 сhttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161272Кваліфікаційна робота бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро,2021. Об’єктом розроблення виступає процес забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи –– теоретичне обґрунтування рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати роботи полягають у такому: досліджені теоретичні та методичні засади конкурентоспроможності ; виконано комплексний аналіз основних показників господарської діяльності підприємства та виявлено основні проблеми; обґрунтовано управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможностіКваліфікаційна робота бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро,2021. Об’єктом розроблення виступає процес забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи –– теоретичне обґрунтування рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати роботи полягають у такому: досліджені теоретичні та методичні засади конкурентоспроможності ; виконано комплексний аналіз основних показників господарської діяльності підприємства та виявлено основні проблеми; обґрунтовано управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможностіukМЕНЕДЖМЕНТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬОбґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром»).Substantiation of managerial on provision of competitiveness of an enterprise (based on the materials of Private JSC “Concern Hlibprom”)Other