Інтеграція містобудівного кадастру на державному рівні, Державного реєстру нерухомих пам'яток України і Державного земельного кадастру - Кобиляцька Д. В. (НТУ «ДП», 2024)
Історико-культурні пам'ятки є важливим надбанням національної ідентичності, духовним та матеріальним джерелом для сучасного суспільства. Збереження та дослідження історико-культурного фонду стає першочерговим завданням, особливо у контексті активної урбанізації, індустріалізації та екологічних викликів.
Keywords: історико-культурні пам'ятки; урбанізація; індустріалізація