Історія держави і права України - Швидько, Г. К. (Видавництво НГУ, 2014)
Надано методичні поради студентам щодо вивчення основних проблем історії розвитку української державності та права з найдавніших часів до сьогодення. Акцентоване увагу на ключових поняттях курсу, сформульовано питання залікової та екзаменаційної звітності студентів з даної навчальної дисципліни.
Keywords: історія держави і права України; Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет"