Історія українського кінематографу: 1911 - 1941 рр. - Данильченко Іван Володимирович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Данильченка Івана Володимировича академічної групи 032-21-1 НН ІГСН спеціальності 032 Історія та археологія. Робота присвячена дослідженню становлення та розвитку українського кінематографа в період з 1911 по 1941 роки.
Keywords: українське кіно; Всеукраїнське фотокіноуправління; Довженко; кіноавангард.