Компʼютерна система ТОВ «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИНІРІНГ» з детальним опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі та комплексу контроля живлення в гідропонній теплиці - Чередниченко, Олексій Віталійович (My University, 2024)
Об’єкт проектування — комп’ютерна система фірми "ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИРІНГ", яка включає створення та конфігурацію корпоративної мережі, а також інтегрований комплекс для моніторингу та керування процесами живлення в гідропонічній теплиці. Мета роботи − створення комп’ютерної системи компанії «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИРІНГ». Було розроблено комп'ютерну мережу, яка може гнучко змінювати свій зовнішній вигляд і набір функцій шляхом перепрограмування. Ця мережа орієнтована на застосування в компанії «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИРІНГ» з метою забезпечення ефективної роботи корпоративної інфраструктури.
Keywords: МЕРЕЖА, ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ, МАРШРУТИЗАТОРИ, КОМУТАТОРИ, CISCO, CISCO PACKET TRACER, NAT, VPN, DHCP, VLAN