Розробка мобільного додатку для розміщення об'яв для продажу запчастин та транспортних засобів із гнучким алгоритмом фільтрації на базі Flutter - Волошин, Дмитро Андрійович (My University, 2024)
Об'єкт дослідження: процеси створення кросплатформних додатків та світові тенденції у ринках ТЗ та мобільних додатків. Предмет дослідження: інформаційні технології побудови кросплатформного додатку для створення об’яв з продажу ТЗ та запчастин до них. Мета магістерської роботи: створення інформаційної системи кросплатформного додатку для створення об’яв з продажу ТЗ та запчастин до них на базі фреймворку Flutter.
Keywords: МОВА FLUTTER, РИНОК ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ, ФІЛЬТРАЦІЯ, КРОСПЛАТФОРМНІСТЬ