Обґрунтування напрямів екологобезпечного використання осадів очищення стічних вод - Дубовик, Олена Юріївна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2020)
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Мета роботи та завдання кваліфікаційної роботи. Метою роботи є оцінка токсичних властивостей надлишкового мулу Південної станції аерації м. Дніпро, а також знаходження шляхів зниження його токсичності з метою застосування в народному господарстві
Keywords: ПІВДЕННА СТАНЦІЯ АЕРАЦІЇ; НАДЛИШКОВИЙ МУЛ; РОСТОВИЙ ТЕСТ; ДЕТОКСИКАЦІЯ, ГУМІНОВІ РЕЧОВИНИ