Жанрово-стилістичні проблеми перекладу публіцистичних текстів - Шаповалова Вікторія Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Шаповалової Вікторії Сергіївни академічної групи 035м-24-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є виявити та проаналізувати жанровостилістичні особливості публіцистичних текстів і визначити основні труднощі їх перекладу в українській мові.
Genre and stylistic problems in the translation of publicistic text.
Keywords: Переклад; публіцистичний стиль; перекладацькі трансформації; фразеологізми; жанрові особливості; експресивність