Обґрунтування ефективної транспортно-технологічної схеми перевезення негабаритного і великовагового вантажу (гірничодобувне обладнання – екскаватор Kamatsu PC-400-7) вантажним автомобільним транспортом на основі ризик-орієнтованого підходу (для умов автотранспортного підприємства ТОВ "СпецАвтоЛьвів", м. Львів, Україна) - Третяк, О. О. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи - обґрунтування ефективної транспортно технологічної схеми ВАП НіВВ РС АП за рахунок обґрунтування ефективних управлінських рішень, які спрямовані на мінімізацію або усунення ЛР на відповідних етапах транспортного процесу.
Keywords: ВАЖКИЙ ЕКСКАВАТОР; НЕГАБАРИТНИЙ І ВЕЛИКОВАГОВИЙ ВАНТАЖ; ЛОГІСТИЧНИЙ РИЗИК; АВТОМОБІЛЬНІ ВАНТАЖНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ