Покращення ергономічних показників геймпаду через додавання пристрою охолодження - Ліснича Тетяна Євгенівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2023)
Метою роботи є підвищення споживчих та експлуатаційних якостей мобільного геймпаду. Об’єкт розроблення – влив примусової системи охолодження на експлуатаційні показники мобільного геймпаду. Було проведено аналіз по відношенню аналогічних об’єктів, виявлені недоліки були знайдені та обґрунтовані. На основі цього виконано моделювання мобільного геймпаду з системою охолодження. Також було проведено функціональний аналіз та функціонально-вартісний аналіз. Застосовано метод скінчених елементів з метою визначення ефективності охолодження мобільного геймпаду.
Keywords: МОБІЛЬНІ ГЕЙМПАДИ; МЕТОД СКІНЧЕНИХ ЕЛЕМЕНТІВ; СИТСЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ; ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНІ ЕЛЕМЕНТИ.