Моделювання автономного комплексного джерела електропостачання для пункту незламності - Костельников, Андрій (My University, 2023)
перехід від домінування джерел електроенергії на основі вуглеводневого палива та вертикально інтегрованих компаній з потужним обладнанням, до більш гнучкої архітектури енергетичних систем за рахунок зростання частки відновлюваної та розподіленої генерації
Keywords: вибір акумуляторів; опис процесу вибору сонячної станції