Обґрунтування параметрів опорно-поворотного пристрою перевантажувача з заміною типу тіл кочення - Гужва, Володимир, Тимофійович (НТУДП, 2020)
Об’єкт розроблення – умови навантаження тіл кочення механізму опорно- поворотного пристрою перевантажувача. Мета роботи – дослідження умов навантаження ланок механізму опорно- поворотного пристрою перевантажувача та обґрунтування параметрів тіл кочення.
Keywords: ПЕРЕВАНТАЖУВАЧ, ОПОРНО-ПОВОРОТНИЙ ПРИСТРІЙ, ЗНОСОСТІЙКІ МАТЕРІАЛИ, ТІЛО КОЧЕННЯ, ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ