Шляхи вирішення проблем формування та оцінки потенціалу підприємства - Єрохондіна, Т. О.; Яценко, Р. О. (My University, 2015)
Інноваційні зміни у розвитку регіонів, формування адекватного інноваційного середовища повинні базуватися на інноваційній стратегії розвитку регіонів, що враховує специфіку кожного регіону відповідно до його конкурентних переваг, пріоритетних напрямків, найбільш перспективних галузей, здатних забезпечити економічне зростання власне підприємствам, механізмів реалізації і очікуваних результатів, із науково обґрунтованою системою стратегічного й оперативного управління реалізацією запланованих заходів.
Keywords: формування потенціалу; формирование потенциала; інноваційна стратегія розвитку; инновационная стратегия развития; потенціал підприємства; потенциал предприятия