Chevrolet Вolt: надійність та економічність - Гончаренко О. А. (НТУ «ДП», 2024)
Сьогодні на дорогах загального користування їздить чимало автомобілів. Більш того, слід відзначити, що кількість цих автомобілів зростає практично кожен тиждень. Наразі людство робить дуже великий уклін саме на автомобілі, які не будуть шкодити навколишньому середовищу, і одними з таких автомобілів є електромобілі.
Keywords: Chevrolet Вolt; електрокар; ільний транспорт