Удосконалення технології безтрубного кріплення стінок свердловин - Могильний, Олег Олександрович (НТУ "Дніпровська політехніка", 2019)
Метою роботи є аналіз існуючих способів електрохімічного способу ліквідації ускладнень і розробка рекомендацій з їх удосконалення
Метою роботи є аналіз існуючих способів електрохімічного способу ліквідації ускладнень і розробка рекомендацій з їх удосконалення
Keywords: квалікаційна робота