Влияние обводненных наносов на максимальные оседания в Западном Донбассе - Назаренко, Валентин Алексеевич; Парчевский, Леонид Яковлевич; Йощенко, Надежда В. (Криворожский технический университет, 2010)
Приведені результати досліджень початкової стадії формування мульди зрушення на шахтах Західного Донбасу. Встановлена залежність розташування точок з максимальними осіданнями.

Приведены результаты исследований начальной стадии формирования мульды сдвижения на шахтах Западного Донбасса. Установлена зависимость расположения точек с максимальными оседаниями.

The findings of investigation of a subsidence trough at a formation stage are explained. Dependences of maximum subsidence position is determined.
Вплив обводнених наносів на максимальні зрушення у Західному Донбасі
Deposits influence on maximum subsidence in the Western Donbass
Keywords: Зрушення земної поверхні; вугільний пласт; очисна виробка; підробка; зрушення; деформації