Дослідження можливості використання методу дзеркальних відображень для визначення ємнісного опору ізоляції кабельної мережі - Хілов, В. С.; Фофанов, К. П.; Носаненко, Є. В. (Видавництво НГУ, 2015)
Проаналізовані особливості застосування методу дзеркальних відображень для знаходження ємності кабельної п’ятижильної лінії. Наведені проблемні питання в застосуванні даного методу. Проведені додаткові дослідження положень методу. Визначено можливості застосування методу дзеркальних відображень для знаходження ємнісного опору кабельної мережі. Наведені особливості застосування методу для розрахунку кабелів з броньованою оболонкою.
Keywords: ізоляція кабелю; изоляция кабеля; ємнісний опір; емкостное сопротивление; дзеркальне відображення; зеркальное отображение; кабельна мережа; кабельная сеть