Оптимізація виробничої діяльності ВАТ «Укрнафтопродукт» - Коптєв, Олександр Сергійович (My University, 2022)
Наукова новизна дипломної роботи полягає у тому, що для даного під- приємства вперше застосовано економіко-математичні моделі, які дозволя- ють спрогнозувати процес зниження дебіторської заборгованості підприємс- тва.
Keywords: УПРАВЛІННЯ; ДЕБІТОРСЬКА ЗАБОРГОВАНІСТЬ; МЕТОДИ; МОДЕЛЬ; МОДЕЛЮ-ВАННЯ; ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ; ФІНАНСОВО- ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ; ПРОГНОЗУВАННЯ