[Рецензія] : Історія Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018; Савчук В. Ректори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018: Книга нарисів; Професори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018 : Біобібліографічний довідник - Бородін, Євгеній (My University, 2020)
Ювілейні дати різних інституцій часто стають підставою для появи різноманітних історичних публікацій, кожна з яких має власну наукову вагу. У 2018 р. cвоє сторіччя відзначив Дніпровський національний університет ім. Олеся Гончара, який було створено в період Української Держави П.Скоропадського. Центральним елементом у рецензованій трилогії з історії ДНУ, зрозуміло, ви- ступає вже п’яте видання «Історії ДНУ».
Keywords: історична публікація; рецензована трилогія; Катеринославський університет