Визначення категорій земель за основним цільовим призначенням земельних ділянок, що можуть належати до декількох категорій - Бендюженко, Б. В. (My University, 2019)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у визначенні категорій земельних ділянок, які можуть належати до декількох категорій цільового призначення, у межах міста Дніпро.
Keywords: КАТЕГОРІЇ ЗЕМЕЛЬ; ЦІЛЬОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ; ВИДИ ВИКОРИСТАННЯ; НОРМАТИВНА ГРОШОВА ОЦІНКА; ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА