Колекція бісерних сумочок з фондів ДНІМ - Підосінова, М. А. (НГУ, 2013)
На матеріалах колекції Дніпропетровського національного історичного музею аналізуються техніки виконання бісерних сумочок ХІХ – початку ХХ ст.

The techniques of production of beaded handbags in XIX – early XX centuries are analyzed on materials of Dniеpropetrovs’k National Historical Museum.
Keywords: бісер; ридикюль; в’язання; ткацтво; beads; handbag; knitting; weaving