Концептуальні положення рішення проблеми залишення породи в умовах глибоких шахт Донбасу - Носач, Олександр (My University, 2018)
Збільшення глибини робіт відробки вугільних пластів у Донбасі ускладнює ведення очисних робіт у зв’язку з проявом гірського тиску, високої газоносності вугільних пластів, зростанням кількості раптових викидів вугілля та газу.
Keywords: глибока шахта; глубокая шахта; порода; шахти Донбасу; шахты Донбасса