Удосконалення державної політики у сфері соціальної реінтеграції у повоєнний час - Карагодін Ю. Д. (НТУ «ДП», 2024)
З моменту російського вторгнення у лютому 2022 року соціальні процеси в Україні зазнали значних трансформацій, що зумовило виникнення нових викликів для органів державної влади. За даними ООН, понад 6,8 мільйонів громадян покинули країну, шукаючи притулку за кордоном, а чисельність внутрішньо переміщених осіб наразі складає 4,6 мільйонів осіб .
Keywords: соціальна реінтеграції; повоєнний час; удосконалення державної політики