Суб’єктивні публічні сервісні права приватної особи : визначення змісту - Лифлянчик, С. І. (НТУ ДП, 2023)
Встановлення змісту суб’єктивних публічних сервісних прав приватної особи вимагається здійснювати крізь призму визначення змісту компетенції органів державної влади та місцевого самоврядування. Ідея розвитку суб’єктивних публічних прав приватної особи є відносно новою для чинного законодавства України, тривалий час залишалась більше як певним орієнтиром до визначення стратегії розвитку держави.
Keywords: сервісні права приватної особи; органи державної влади; публічний інтерес; праксеологічне підґрунтя