Обґрунтування параметрів системи енергозабезпечення на основі відновлюваних джерел енергії для тваринницької ферми групи компаній «Ниви Переяславщини» - Кліпін, Сергій Олександрович (My University, 2019)
Аналіз можливостей впровадження джерел альтернативної енергетики з метою збільшення енергетичної незалежності та зменшення антропогенного впливу на навколишнє середовище Розрахунок виявив, що свиноферма має достатню кількість свиней задля створення безперервного процесу виробництва біогазу та підходящих для збуту товарів.
Keywords: БІОГАЗ; ТВАРИННИЦТВО; ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА; ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ; БІОМАСА; УТИЛІЗУВАННЯ ВІДХОДІВ ТВАРИННИЦТВА; СВИНІ