Використання інструментів цифрового маркетингу в просуванні товарів підприємства у сфері торгівлі - Саєнко, Дар’я (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі було досліджено маркетинг DTS-Parts, що є об'єктом дослідження у цій кваліфікаційної роботі. Були описані основні її характеристики, а також складена програма бізнес-моделі для кращого розуміння процесів реалізації товарів у підприємства та виявлення процесів, які можуть бути оптимізовані. Об’єктом дослідження є цифровий маркетинг і його інструменти. Предмет дослідження –застосування інструменів цифрового маркетингу в підтриємстві DTS-Parts. Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексу заходів із застосуванням цифрового маркетингу в рамках підвищення ефективності діяльності підприємства на ринку торгівлі автомобільними запчастинами. Практична застосування результатів дослідження. За результатами дослідження було запропоновано рекомендації щодо застосування стратегії просування за допомогою цифрового маркетингу в рамках підвищення ефективності діяльності підприємства на ринку торгівлі автомобільними запчастинами. Кваліфікаційна робота має зв’язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового стратегічного планування, маркетингового ціноутворення, поведінки споживача. У кваліфікаційній роботі було досліджено маркетинг DTS-Parts. Були описані основні її характеристики, а також складена програма бізнес-моделі для кращого розуміння процесів реалізації товарів у підприємства та виявлення процесів, які можуть бути оптимізовані. У роботі використано такі методи досліджень: IFAS-аналіз,PESTLE- аналіз , SWOТ-аналіз, аналіз цільової аудиторії за моделлю 5W, Аналіз конкурентів , аналіз показників SEO.
Keywords: ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ, СТРАТЕГІЯ,ІНСТРУМЕНТИ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, АНАЛІЗ ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА