Комп’ютерна система відеонагляду ТОВ «Вітязь» з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Приходько, А.А. (My University, 2020)
Об'єкт розробки: система відео нагляду длязабезпечення ефективного функціонування ТОВ «Вітязь» з опрацюванням побудови та налаштувань комп’ютерної мережі. Мета: створення комп’ютерної мережі для забезпечення сучасними засобами ІТ комунікації та використання сучасних методів управління з використанням ІР відеокамер для удосконалення системи прийняття рішень на базі алгоритмів відеоаналітики. Розроблена система забезпечує можливість гнучкої зміни числа і набору виконуваних функцій шляхом перепрограмування, орієнтована на побудову системи оперативного управліннята збору і підготовки статистичної і економічної інформації. Система виконана відкритою і дозволяє здійснювати технічну і програмну модернізацію системи, а так само забезпечує виконання наступних функцій: • безперервний збірта збереження інформації; • автоматизовану обробку і перенапрвленнявідео інформації в базу даних, захист приміщень ТОВ «Вітязь» від несанкціонованого доступу; • швидку і якісну обробку запитів; Розробка комп’ютерної мережі виконана відповідно до завдання на кваліфікаційну роботу бакалавра. Розроблена схема мережі реалізована у вигляді моделі на симуляторі Cisco Packet Tracer і перевірена її робота. Результати перевірки у вигляді таблиць, графіків описані і наводяться у пояснювальній записці та додатках.
атестаційна робота бакалавра
Keywords: СИСТЕМА, КОМПЮТЕРНА МЕРЕЖА, ІР ВІДЕОНАГЛЯД, НАЛАШТУВАННЯ