Обґрунтування вибору інструментів і бібліотек для створення інтернет-магазину з продажу одягу - Коваленко, М. А.; Щербакова, Г. Ю. (My University, 2024)
Створення інтернет-ресурсів, що задовольняють життєві потреби споживачів, є на сьогодні досить актуальною задачею. Так, наприклад, багатьом користувачам набагато простіше зайти на сайт та вибрати собі одяг, ніж витрачати час на похід до магазину, в якому ще може і не бути необхідного товару. До того ж, при користуванні певними інтернет-мережевими ресурсами, можуть бути значними витрати часу і грошей на доставку товару. Переваги інтернет магазину одягу, який розроблено, наступні. 1. Постійні знижки: на сайті присутні знижки, і коли користувач це бачить, то у нього активується бажання щось придбати. 2. Зрозумілий та інтуїтивний інтерфейс – на сайті все розроблено таким чином, що людині все інтуїтивно зрозуміло, наприклад, є кнопка швидкої покупки товару та інші. 3. Постійний зворотній відгук: на сайті присутні кнопки для Тelegram bot та для чату в Viber, і там користувач може отримати відповіді на свої запитання. 4. Зображення товару на фото гарної якості. 5. Також присутня послуга «Заміна та повернення», що дає користувачеві впевненість у тому, що ресурс дружній до нього.
Keywords: інтернет-магазин; продажа одягу; інтернет-ресурс