Створення укриттів у складних міських умовах: альтернативні рішення - Колесник Д. М. (НТУ «ДП», 2024)
В умовах щільної міської забудови та обмежень, пов'язаних з геологічними особливостями, будівництво «традиційних» укриттів може бути ускладненим або неможливим. Проте існують альтернативні рішення, які дозволяють забезпечити захист населення.
Keywords: складні міськи умови; альтернативні рішення