Особливості дослідження речовинного складу ниркового каміння мінералого-петрографічним та рентгеноструктурним методами - Ішков Валерій Валерійович; Швець Роман Сергійович; Трофименко Любов Петрівна; Міхайленко Володимир Олексійович; Баскевич Олександр Семенович (My University, 2025)
Мета роботи: полягає у досліджені сечових конкрементів за допомогою рентгеноструктурного аналізу та мінерало-петрографічних досліджень.
Keywords: рентгеноструктурний метод дослідження; мінералого-петрографічний метод дослідження; ниркове каміння; дослідження речовинного складу