Системний підхід до інституціонального розвитку публічної служби - Воронкова, В. Г. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Актуальність теми дослідження в тому, що інституціоналізація публічної служби розгортається навколо саморозвитку складних багаторівневих систем та принципів їх організації, що визначають концептуальну універсальність принципів і законів, концептуальну універсальність та просторовочасову спільність функціонування об’єктів.
Keywords: публічна служба; інституціоналізація