Стимулювання розвитку персоналу на торговельному підприємстві - Фєоктістова Аліна Костянтинівна (My University, 2022)
РЕФЕРАТ ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПЕРСОНАЛ, ОЦІНКА ПЕРСОНАЛУ, СТИМУЛЮВАННЯ, ПРЕМІЮВАННЯ. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Стимулювання розвитку персоналу на торговельному підприємстві». 69 сторінок, 9 рисунків, 5 таблиць, 26 інформаційних джерел, 3 додатки. Об’єктом дослідження є процес стимулювання персоналу підприємства сфери торгівлі. Предметом дослідження є методичні засади та практичні аспекти стимулювання персоналу торговельного підприємства. Мета дослідження ‒ узагальнення методичних основ і розробка на їх підставі пропозицій щодо забезпечення стимулювання персоналу торговельного підприємства. Отримані результати. У першому розділі pозкpитий стан проблеми та теоретичні основи управління персоналом підприємств сфери торгівлі. У другому розділі здійснено оцінювання економіко-організаційних засад використання персоналу торговельного підприємства на прикладі підприємства сфери рітейлу. У третьому розділі наведені рекомендації щодо стимулювання персоналу торговельного підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства оптової та роздрібної торгівлі.