Управління військово-медичним забезпеченням в НАТО - Туз, С. С.; Липовська, Н. А. (НТУ ДП, 2023)
Основним обов'язком військово-медичних служб є збереження і підтримання здоров'я і бойової сили військових. У той же час, завдяки цивільно-військовому співробітництву, військово-медичні служби зміцнюють і сприяють цивільним зусиллям у вирішенні медичних питань. Медична підтримка є однією з ключових сфер планування воєнних операцій.
Keywords: військово-медичне забезпечення; НАТО; військово-медична служба