Розробка аналітичного веб-сайту аналізу виїзду мешканців України за кордон - Рудь, Володимир Володимирович (My University, 2021)
Об’єкт розробки: аналітичний веб-сайт аналізу виїзду мешканців України за кордон. Мета роботи: створення аналітичного веб-сайту – у вигляді SPA на мові програмування javascript(з використанням фреймворку vue.js). У вступі наведена інформація про стан проблеми, вказана її причина, наведена тема дипломної роботи та її мета. В першому розділі наведені основні відомості про рівень розвитку інформаційних систем та технологій у сфері веб-розробки – описані основні актуальні технології для створення веб-сайтів, веб-додатків вказане їх призначення та способи їх використання. У другому роділі описані проектні рішення по завданню розробки веб-сайту у вигляді SPA з використанням frontend фреймворку VueJs. Були описані етапи розробки сайту та проаналізовані екосистема фреймворку VueJs, JSON-формат, який є основним форматом для сховища та отримання данних за допомогою AJAX-запитів за допомогою javascript- бібліотеки axios, яка є аналогом Fetch Api. А також наведене обгрунтування використання текстового редактору VsCode, розроблено дизайн сайту у вигляді окремих компонентів, а також було завантажено проект на хостинг. Практичне значення кваліфікаційної роботи полягає у встановленні кількості українців, які виїжджають за кордон, глибше і детальніше ознайомитись з динамікою зміни кількості населення України через міграцію мешканців Розроблене технологічне рішення може бути використане в будь-яких державних установах для аналізу причин та кількості міграції українців та доступне для пересічних громадян для ознайомлення динаміки міграції населення України.
Keywords: ВЕБ-САЙТ, HTML, CSS, ПРЕПРОЦЕСОРИ, JAVASCRIPT, AJAX, DOM API, VUEJS, SPA, JSON, AXIOS, РОЗРОБКА, АНАЛІЗ, КОМПОНЕНТИ, СТРУКТУРА, ЗАПИТИ.