Результати хронометричних вимірювань процесу спорудження розвідувальної гідрогеологічної свердловини на ділянці Дніпровського району місто Вільногірськ - Шумов, А. С.; Судаков, А. К. (НТУ ДП, 2023)
Наведено результати хронометричних вимірювань буріння гідрогеологічної свердловини на ділянці м. Вільногірськ, вул. Степова, буд. 12, Дніпровського району в умовах ТОВ Науково-виробниче підприємство «Дніпрогідрогеологія».
Keywords: хронометричне вимірюваня; буріння гідрогеологічної свердловини