Дорошенко, О. О.О. О.ДорошенкоСвириденко, Л. В.Л. В.Свириденко2020-06-012020-06-012019Дорошенко О. О. Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості / Дорошенко О. О.,Свириденко Л. В. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 139-140.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387Питання покрашення якості, зокрема безпечності, соків є актуальним, оскільки цей продукт харчування безпосередньо впливає на здоров'я споживачів. Задача виявлення відповідності соковмісної продукції вимогам нормативних документів розв’язуєтьсязастосуванням різних методів аналізу.ukсоковмісна продукціясокосодержащая продукцияорганолептичні показникиорганолептические показателититрована кислотністьтитруемая кислотностьДослідження соків різних торгових марок за основними показниками якостіArticle543.683