Дерюгін, ЮрійЮрійДерюгін2020-07-132020-07-132020-06http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155531Мета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення бакалійної продукції новим клієнтам. Розвиток економіки призвели до великої конкуренції серед виробників продукції. Для розв’язання цієї проблеми вчені проаналізували весь цикл послуг від виробника до споживача й прийшли до висновку: зменшення витрат на транспортування – це можливість зекономити, не погіршуючи якості продукції.ukРУХОМИЙ СКЛАД, ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ З ФІКСОВАНИМ ІНТЕРВАЛОМ ЗАМОВЛЕННЯ, МАРШРУТИЗАЦІЯ, РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ, ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ТРАНСПОРНТНИЙ АУТСОРСИНГ, ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТУдосконалення доставки бакалійної групи товарів у торгівельну мережу м. ДніпроOther