Прокопенко, Л. І.Л. І.ПрокопенкоДехтярьова, О. О.О. О.ДехтярьоваДегтяр, В. А.В. А.ДегтярЯрема, І. А.І. А.Ярема2017-11-222017-11-222013Особливості режиму харчування студентської молоді / Л.І. Прокопенко, О.О. Дехтярьова, В.А. Дегтяр, І.А. Ярема // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 58-60.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603Згідно із сучасними уявленнями, саме харчування визначає тривалість і якість життя людини, створює умови для оптимального фізичного та розумового розвитку, підтримує високу працездатність, підвищує можливості організму протистояти впливу несприятливих факторів. На думку більшості фахівців, порушення режиму харчування, дефіцит в раціоні харчування необхідних макро- і мікроелементів стали одним з провідних факторів ризику збереження здоров’я та порушення діяльності адаптаційно- регуляційних систем організмуukстудентська молодьстуденческая молодежьрежим харчуваннярежим питанияОсобливості режиму харчування студентської молодіArticle