Підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства шляхом впровадження новітніх технологій (за матеріалами ТОВ «Нові будівельні технології 2008») - Козак, Дмитро Олександрович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступають процеси та методи управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємств. Мета роботи – розробка методичних підходів і організаційно-економічних форм підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності, як стимулюючого заходу у відтворенні економіки підприємства у кризовий період та удосконалення стратегії та тактики зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Нові будівельні технології 2008». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - проаналізовано новітні тенденції і підходи до удосконалення організаційно-економічних відносин в процесі управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства; проаналізовано стан виробничо-господарської та, зокрема зовнішньоекономічної діяльності досліджуваного підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності організаційно-економічного механізму управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства на основі впровадження нових технологій
Increasing the efficiency of the enterprise's foreign economic activity through the introduction of the latest technologies (based on the materials of LLC “New Construction Technologies 2008”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступають процеси та методи управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємств. Мета роботи – розробка методичних підходів і організаційно-економічних форм підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності, як стимулюючого заходу у відтворенні економіки підприємства у кризовий період та удосконалення стратегії та тактики зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Нові будівельні технології 2008». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - проаналізовано новітні тенденції і підходи до удосконалення організаційно-економічних відносин в процесі управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства; проаналізовано стан виробничо-господарської та, зокрема зовнішньоекономічної діяльності досліджуваного підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності організаційно-економічного механізму управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства на основі впровадження нових технологій
Keywords: ЕФЕКТИВІСТЬ, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ , ВПРОВАДЖЕННЯ, ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ